Snäll shetlandsponny söker fodervärd

  • Annonsid: 1340454
  • 7 dagar sedan
  • 69 Visningar
  • 2 följare
Inget pris

Snäll shetlandsponny söker fodervärd till sällskap eller ridning men gärna till ett aktivt hem. Han är inte en renrasig shetlandsponny utan är en korsning med russ tror vi. Han har lite högre mankhöjd och är lite grövre. Han är en snäll och go ponny som är mycket bra med barn. Han har tävlats en hel del i hoppning. Han är snäll i all hantering, lastning, vara själv och rymmer inte om elen är på. Han har aldrig rymt hos oss och vi har ägt honom sen 2014. Snäll att rida. Fodervärdstiden han vi bestämma efter önskemål, jag har tänkt köra in honom till våren men vill man att han stannar längre går det såklart att lösa och kan eventuellt vara till salu.

Han hade en lättare fångkänning förra vintern. Han var inne hos vet där han röntgades och man såg en lättare känning. Men han är nu frisk och börjat med motion och han är i ett bra hull (inte fet). Jag har två andra hästar som jag ger obegränsat med mat i hönät och vi kunde konstatera att han inte klarar av det. Skulle kunna lösa det med att ha honom själv i en hage men då jag vet att han älskar sällskap tycker jag för han skull att det inte är något alternativt. Han behöver få hö/hösilage portionerat och då är det inga problem. Han har gått på lättare bete i sommar.

Hör gärna av dig vid intresse så berättar jag mer om denna goa kille. Gärna ett hem i närheten av Kalmar men till ett bra hem kan det såklart diskuteras.

First ad
Kontakta annonsör

 Kalmar, Kalmar län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad