Snäll, trygg fullstammad welshvalack

 • Annonsid: 1571930
 • 15 dagar sedan
 • 1336 Visningar
 • 62 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Allround
 • Ras:
  Welsh
 • Mankhöjd:
  129 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2016
 • Namn:
  Deio

Dottern har vuxit ifrån sin ponny och det är dags för honom att komma till en ny liten ryttare som vill kunna känna sig trygg och ha kul med sin ponny. Deio är snäll och mild och en otroligt charmig individ. Hans styrka är att han får den mest osäkra ryttare att känna sig trygg på ryggen då han lyssnar bra på sin ryttare utan att vara känslig, har lagom stora gångarter samt inte stressar upp sig, varken för ryttaren eller saker runtomkring. Kan ridas ut såväl själv som med sällskap. Trots sin ringa ålder har Deio gjort det mesta ute så som klättrat, badat, ridits i samhället, varit på träningar, långturer, snårskogar och galopperat över ängar. Riden barbacka, i grimma och grimskaft samt riden av såväl nybörjare som mer rutinerade. Deio är mer åt det lugna hållet men har ändå framåtbjudning.

Deio är även körd med både loksele och maratonsele. Underbart snäll att sköta och hantera. Pratglad och social i hage och stall. Vill ha någon som ger honom tid, omsorg och pyssel. Står som ett ljus vid klippning, snäll att lasta och transportera samt sko. Aldrig varit skadad eller sjuk.

Deio är welsh sek B och e. Treflan Trysor ue. Teilwood Trysor. Maxad b som trots sin nätthet bär upp mycket ryttare.

Deios styrka ligger i hur han tar hand om sin ryttare men han har också kvaliteer inom dressyr, körning och lättare klasser i fälttävlan. Söker ni en ren tävlingsponny ber vi er dock leta vidare då Deios största styrkor är sitt milda fina sätt samt hur han lotsar den osäkra ryttaren.

Vaccinerad, A1 försäkrad utan reservationer, regelbundet skodd och avmaskad samt tävlingslicens. Deio har varit godkänd hingst och har flera fina avkommor efter sig. Han var dock allt för hormonpåverkad och stressad som hingst och hade bla svårt att hålla hullet. Deio kan gå med alla typer av hästar. Är relativt ranglåg och har gått både på lösdrift samt stått på box. Säljaren ombesörjer veterinärbesiktning på klinik. Viss utrustning ingår.

Intresserade ombeds kontakta oss via mail i första hand. Vi ser gärna att ni kommer och hälsar på flera gånger och lär känna Deio och oss på bästa sätt i olika situationer. Vi förbehåller oss rätten att välja köpare och varnar i förväg för att vi ev inte kommer kunna besvara alla som kontaktar oss.

First ad
Kontakta annonsör

 Lidköping, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad