Snällt fux sto

 • Annonsid: 1377040
 • en månad sedan
 • 782 Visningar
 • 9 Favoritmarkeringar
Inget pris


  (OBS åkte på riktigt otur så hästen står med fång just nu, annonsen förnyas när det är aktuellt igen )

  Hej.
  Då jag är sjuk och inte får rida mi a hästar söker jag medryttare till dem viktigaste.
  Shettisen har fått en medryttare, nu fattas bara fux Stoet Diamond.

  DIAMOND är ett fux sto av rasen knabstrupper. Hon är född 06. Och är efter i utbildningen då hon har varit väldigt långsam i utveckling av kroppen Och psyke. Hon är snäll men säger ifrån när hon inte förstår eller något hon inte vill för hon känner sig obekväm.
  Hon behöver en lugn ryttare som inte blir lätt arg utan har tålamod och tydlig i sin Ridning. Ingen nybörjare eller som inte har ridit så mycket. Då denna hästen behöver en som Är säker I sin ridning och som VET att dem kan Hjälpa henne i hennes ridning och utveckling. Söker asså framförallt en dressyr ryttare, mindre hinder kan hoppas men träningarna i hoppningen gör jag gärna själv när jag får igen.
  Hon kan testa men hon är inte direkt dum.
  Ridbanan är väldigt kass just nu men så snart den är lite hårdare kommer den att klippas och mot våren kommer den att harvas igen. Finns massa sand under men pga min sjukdom har jag inte orkat harva den 1-2ggr i veckan. Ljus kommer att sättas upp. Finns redan en lampa på gården den ska bara flyttas till banan.

  Jag önskar dock hjälp i stallet. Då jag går på hjärtmedicin och egentligen inte får anstränga mig för mycket. Så det hade jag varit vödkigt tacksam för.

  Gården är mina föräldras och står inga andra än mina 3 hästar där. För går buss 520 som stannar 300m från gården. Annas får man ha körkort. I värsta fall kan jag varannan vecka hä ta i hyllinge eller Åstorp/bjuv station. Då är jag ledig.
  Första kontakt sker vi mail j.knudsen91@hotmail.com där ni berätta om er själva och er utveckling i ridningen.

  Ser fram emot att kanske få möta dig och ha dig i mitt stall.

  Mvh josephine

  First ad
  Kontakta annonsör

   Hyllinge, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad