Snyggt hingstföl med avelspotential!

 • Annonsid: 1743089
 • en månad sedan
 • 719 Visningar
 • 11 Favoritmarkeringar
20 000 kr

 • Inriktning:
  Dressyr, Utställning, Hoppning, Avel, Körning
 • Ras:
  Welsh
 • Mankhöjd:
  117 cm
 • Kön:
  Hingst
 • Födelseår:
  2022
 • Färg:
  Skimmel
 • Namn:
  Stellar Love Struck
 • Ursprungsland:
  Sverige

Så har årets första föl börjat titta fram och vi har fått fantastiska avkommor efter vår unghingst Friarly Super Stanley. Detta hingstföl är fött isabell men kommer bli skimmel, och kommer då både kunna ge föl som blir skimlar eller med gulanlag i sin tur. Han har bläs och tre vita strumpor.

Hans mamma Friars True Love har vunnit Royal Welsh och kommer ur en stam med mängder av Royal Welsh-vinnare. Pappan är inte visad ännu pga pandemin men är en riktigt fin avelshingst vars första avkommor vi redan fått förfrågningar om utomlands. Det är fullt med multichampions på båda led i stamtavlan. Vi har arbetat med dessa blodslinjer i 20 år och har enbart gott att säga om dem, de är några av världens mest framgångsrika och är kända överallt för att ge mycket god exteriör, mycket goda gångarter och ett väldigt trevligt temperament med hög användbarhet inom alla områden. 2 x Royal Welsh-vinnaren Friars Queen of Hearts har samma far som True Love, Glenwood Siarl, och är undan Friars Liquid Gold (Pontgam Supreme x Friars Golden Charm) som gör att hon är mycket nära besläktad med True Love och de kan ses som 75 % helsystrar. True Loves mormor Friars Mon Ami är också mamma till 3 x Royal Welsh-vinnaren och International Supreme Champion Friars Posy. Royal Welsh är sedd som världens främsta utställning för welshar där gångarter är A och O för att kunna vinna, även om exteriören såklart också måste vara top notch.

Med tanke på att han är otroligt fin exteriört så vill vi att han kommer till ett hem som satsar på utställning och avel, så att han får visa världen sin skönhet och användbarhet. Vi vill absolut att han behålls som hingst med mål att få godkänd som avelshingst. Bilderna är från då han var någon enstaka dag gammal, och han är otroligt fin exteriört samt maffig och med bra benstomme!

Vi har behållit ett stoföl från samma mamma tidigare, så detta är en enorm chans för någon som vill ha något verkligt speciellt att satsa på antingen som grund till ett nytt stuteri eller befintligt.

Stamtavla: https://www.allbreedpedigree.com/stellar+love+struck
Struck kommer att registreras i Sverige hos SWF när han är tillräckligt gammal för att chippa.
Höjden i annonsen är förväntad mankhöjd om vi utgår från föräldrarna.

Vi finns i Jämtland reser ibland ned i Sverige på utställningar och tävlingar och kan då ta med honom längs vägen när han är avvand.

First ad
Kontakta annonsör

 Linköping, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (4)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad