Western riden social valack med bus i ögonen

 • Annonsid: 1729103
 • en månad sedan
 • 2878 Visningar
 • 104 Favoritmarkeringar
60 000 kr

 • Inriktning:
  Western
 • Ras:
  Övriga
 • Mankhöjd:
  169 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2013
 • Färg:
  Skäck
 • Namn:
  Valentino
 • Ursprungsland:
  Sverige

Valentino har varit min häst sedan han var 3 veckor gammalt. Men tyvärr pga ändrade privat situationen har jag inte tiden eller finansiella kassan att ha mina hästar kvar. Ett bra hem går för allt annat!

Han är från början tränad inom NH och Western (främst Trail, Western Horsemanship och Ranch Riding), han är från början också mycket tränat från marken och med mycket miljöträningar. Han rids bäst bettlöst och jag önskar att han också kommer att fortsätta så hos dig. Det är därför viktigt att du som person ser vikten av hästens naturliga behov och strävar efter detta. Han är ej van med vanligt engelsk ridning, korta tyglar, spö och sånt.

Jag har varit med honom på lektioner/kurser hos bland annat: Stina Gatel, Ronny Åhman, Erik Brodin, Lars Bråve och Ingla Ynghagen.

Han har en livstid licens hos WRAS och har haft flera vinster där

Han är van att stå med sto och andra valacker och trivs att vara ute, men vill ännu mera komma in i sin box på kvällen. Har också en ponny som letar efter ett hem som han är van med att stå med. Vid köp av båda två blir priset mindre. https://hastnet.se/sv/annons/sot-litet-sto-letar-efter-ett-nytt-hem-1729106

Med honom följer alla hans grejer, bland annat: Western sadel, träns(er), täckar, benskydd och mycket mycket mera.

PMa mig för mer information, bilder och filmer.
https://youtu.be/Be7UA_rLZt8
https://youtu.be/X0oObObTC40
https://youtu.be/PmR5Y8r4TXE

Frågor som jag får ofta:
- Kan han hoppa? Då jag håller på med hopptävling.
Ja, han kan hoppa. Han är ju en häst. Nej, han är inte tränad inom hoppning, jag har tagit nån gång en hopp på 40cm. Då han är western inriktad riden och inom Trail skall hästar "gå nere" med näsan för att visa intresse kommer han nog göra lite annorlunda en en vanlig hopphäst.
- Kan du sänka i priset? Har bara råd med 40t. Om du är så beroende av lägsta priser är kanske en häst ingen bra ide. Det kostar pengar. Samt kommer det att följa med en massor av grejer som har ett värde lätt till +30t. Så nej, priset står fast (om man inte tar båda hästar, då blir det mindre).
- Kan du tänka dig att låna ut honom istället?
Nej, annars skulle jag inte behöva att sälja honom.
- Kan man rida ut ensam med honom?
Beror på hur du mår och reagerar. Han är ju en häst som är ett flockdjur. Om du börjar bli osäker och ger blandade signaler, då vill han nog gå hem för att det inte känns trygg utan ledare. Annars går det utan problem.
- Kommer han att passa till mitt barn/ungdom som första häst han ser ut så snäll?
Beror på hur barnet/ungdom är, han är ju en häst som är 1.69 som ibland kan ha sin egen vilja lika som alla andra hästar. Han är snäll och kommer aldrig att vara elaka, men det är en häst och han kan ibland vara bussiga, eller lata och vill ej jobba.

First ad
Kontakta annonsör

 Linköping, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad