SÖKER B-Ponny eller Stor shetlandsponny

  • Annonsid: 1286372
  • 8 dagar sedan
  • 20 visningar
  • 0 följare
0 kr
Sammanfattning
  • Mankhöjd (cm) :
    125
  • Kön:
    Valack

Hej! Vi söker nu en Shetlandsponny eller B-ponny till min lillasyster på foder! OBS! en väldigt snäll C-ponny kan också vara möjligt.
Emma som hon heter är en 8 årig tjej på ca 130 cm som älskar hästar och allt som har att göra runtom dem, men tyvärr sätter det stopp just nu då hon inte riktigt vågar att rida min foderhäst på 155 cm. Så vi söker en ponny vi kan testa oss fram på i sommar och skulle det funka behåller vi den gärna i ett par år.

Hos oss kommer ponnyn stå tillsammans med 4 andra hästar i ett stall som endast ligger några minuter ifrån oss, runt om stallet finns stora hagar och fina ridvägar. Under tiden ponnyn står hos oss kommer den få leva ett så bra liv som möjligt och få ta en hel del uteritter. Under dem dagar min lillasyster inte är hos oss utan sin mamma kommer jag både tömköra och ta med ponnyn på promenader så att den kan komma ut och njuta utan att ha ryttare på ryggen också. Sen kommer en hel del pyssel och godis erbjudas dagligen.

Under tiden vi har den får självklart ägaren till ponnyn komma och hälsa på när den vill då jag vet hur viktigt det är som ägare att ha kontakt med fodervärden för att se så att allt går rätt till och så att ponnyn mår bra.

Låter vi intressant får ni gärna skicka iväg ett mail eller sms.

First ad
Kontakta annonsör

 Skinnskatteberg, Västmanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...