Söker en snäll och trygg kat B eller C

  • Annonsid: 1286125
  • 9 dagar sedan
  • 56 visningar
  • 2 följare
40 000 kr

Söker efter en färdig eller blivande barnponny. Utbildning är oviktigt men behöver ha haft ryttare i skritt och trav utan problem, gärna inkörd men absolut inte ett måste. Ett riktigt bra psyke är de allra viktigaste! Ålder från 3 år, kat B eller C. En snäll, trygg och klok ponny som är mån om sin ryttare. Kommer användas som en förstaponny till mina barn, som just nu rider i skritt och trav på min maxade D-ponny som visserligen fungerar bra storleksmässigt men som är 20+ och jag söker en ponny barnen och jag kan ha länge. Jag kommer troligen även köra in ponnyn samt ridas/tömköras och arbetas av vuxen regelbundet.
Vi bor på gård med tre andra hästar just nu, stora men magra beten, perfekt för ponny, både stall och lösdrift och noggrann skötsel och vård men ändå där hästen får vara häst. Använder nästan uteslutande bettlöst och lär barnen en mjuk och sund hästhållning.
Är inte rädd för att importera från tex. Irland om rätt ponny dyker up samt att hela Sverige är av intresse. Pris beroende på individ, men 20-40k som riktpris. Vill gärna se film om det inte är väldigt nära! :-)

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...