Söker

  • Annonsid: 1389369
  • en månad sedan
  • 33 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Övrigt, Hoppning
  • Mankhöjd:
    0 cm

Vi söker en ponny ( b-c ponny) som vill hänga med oss på regelbundna träningar, långa skogsritter och massa kärlek och ompyssling. Hästvana förläldrar och stallkompisar finns. Allt detta då mamma inte längre får ha sin häst ifred;)
Vi är en familj som bor vackert i småländska skogen, vi har eget stall på gården med kuperade hagar, ridbana och fantastiska skogsvägar att rida på. Så här utlovas varierad träning. Hag kompisar är en b-ponny som storasyster rider och tränar regelbundet, en valack korsning welshponny/Connemara, mamma rider stadigt på sin islandsvalack som är en underbar individ, men som kan va dominant i hagen.
Ponny vi söker ska främst ridas av lillasyster som blir 8år och ridit på ridskola (utöver ridningen sen hon var pytteliten hemma) i ett år, storasyster som är 9år är inne på sitt tredje år på ridskola och tränar regelbundet med sin b-ponny.
Har ni ponnyn vi söker är ni välkomna att höra av er. Då jag jobbar oregelbundet skicka gärna ett meddelande först och berätta vad ni har att erbjuda. Vi kan tänka oss både köp och på foder.

First ad
Kontakta annonsör

 Nävelsjö, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad