Söker allroundhäst för hobbyridning

  • Annonsid: 1561927
  • en månad sedan
  • 188 Visningar
  • 4 Favoritmarkeringar
70 000 kr

  • Inriktning:
    Working Equitation, Övrigt, Distans, Hoppning, Dressyr, Allround, Fälttävlan
  • Mankhöjd:
    160 cm

Hej! Jag letar efter ett friskt sto eller valack som vill följa med på träning, kurser, turer i skogen och utvecklas tillsammans med mig. Kan vara mellan 6-14 år och runt 155 - 165 (+/- några centimeter är okej).

Viktigt är att hästen är riden i alla tre gångarter, har hoppat lite, gillar att bli ompysslad, trivs med att ridas ut och att det fungerar både med och utan sällskap, och att den har egen framåtbjudning. Ett plus skulle vara om den redan kan eller är introducerad till några av de lättare skolorna.

Ras (eller halv-/kall-/fullblod) spelar inte stor roll utan letar bara efter en nyfiken och modig vän som tycker det är roligt att prova på olika saker och att vi kommer ”klicka” med varandra. Mina enda önskemål är att den inte är väldigt, väldigt grov eller en ridtravare. Behöver inte vara nybörjarhäst i ridningen men gärna trevlig i hantering från marken. Jag kommer vilja träffa och provrida innan köp så hästen behöver finnas i Sverige.

Jag erbjuder ett kärleksfullt hem med mycket mys, varierad träning och att få prova på olika saker. Tveka inte att höra av er, tar första kontakt genom Hästnet-meddelande tack!

Max: 70 000 kr
Vänliga hälsningar, Linnéa!

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad