Söker C ponny till satsande ryttarinna !

 • Annonsid: 1511312
 • 4 månader sedan
 • 456 Visningar
 • 10 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Hoppning
 • Dressyrnivå:
  Lätt C
 • Hoppnivå:
  70 cm
 • Ras:
  Övriga
 • Mankhöjd:
  140 cm

Hej

Vi är en ponnyfamilj som söker ny familjemedlem till satsande dotter. Hon rider just nu B ponny och vi anser att hon bör njuta av sin b ponny tid så länge som de går .
Under tiden har vi då möjlighet att ta hem en c ponny som jag kan pyssla med rida och ev starta i lite lätta klasser.
Ge den tid den ponny behöver för att lära känna varandra och vi ha inte bråttom med något.

Jag är liten vuxen som lätt rider b och c ponnyer. Jag har tävlat en del i min ungdom och ha även arbetat som tränare och beridare.
Vi har just nu ett ”eget” litet stall men de är till största del lösdrift med fina hästflockar. Vår flock består av två ponnyer, ett russ och en shettis.

Är sjukskriven idag och kommer förmodligen att vara de för resterande livet och har all tid i världen för häst. Maken arbetar och har ett fast inkomst. Mitt stall ligger i ett inackorderingsstall och därav har jag mina hästar otroligt billigt. Men jag är ändå noga med kvalité kring hästarna. Pedantskötta som omgivningen beskriver. Hästar ska ha de bästa enligt mig.

Min dotter rider för tränare en i hoppning och en i dressyr. Hon är idag 10 år men får ofta rida de lite busigare eller svårare hästarna. Hon har en fd travponny idag , gotlandsruss och en busig shetlandsponny till medryttarponny. Hon har även en egen shettis som är rätt liten som hon just nu gått över till sportkörning med.
Hon rider även stallägarens PrE , på 170, med mycket motor och åsikter.
Vi är dessutom omgivna av stöttande människor omkring oss :) vi kan erbjuda ett fantastiskt hem vi har gott om referenser om de skulle krävas ! Finns även möjlighet att kontakta dotterns hopptränare eller en av ridlärarna som haft henne sen hon va liten.


Vi hoppas de låter intressant och hör gärna av er !

Instagram : viktoria_brandt
Mail: viktoriabrandt.export@gmail.com

First ad
Kontakta annonsör

 Jönköping, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad