Söker d-ponny/storhäst på helfoder

  • Annonsid: 1323883
  • 4 månader sedan
  • 79 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
123 kr

Hej, jag heter Nikita och är 13 år(2006). Efter 7 år på ridskola, 2 år på 2 olika medryttarhäst och även mycket jobb i stall söker jag nu en foderhäst. Jag söker en stabil d-ponny eller storhäst som vill komma ut på tävlingsbanorna.

Jag har tidigare tävlat mycket i både dressyr och hoppning på klubbtävlingar men skulle vilja komma iväg och tävla lite högre klasser. Tidigare ridit mycket arabiska fullblod (distanshästar) som jag utbildat inom dressyr och hoppning och även tävlat några. Jag är därför van med pigga, heta och tittiga hästar. Mina ridskoleår har gjort att jag även är van med hästar med mindre motor och busiga hästar. Varit medryttare på en FEI utbildad dressyrponny och även en nästintill helt outbildad distanshäst men söker nu en foderhäst som är mer utbildad eller har meriterna för de högre klasserna.

Hästen skulle stå uppstallat hyfsat centralt i Stockholm. Sätter alltid hästen först och vet vad det innebär att ha ”egen” häst.

Hästen skulle även bli riden av min mamma som är 173 och väger ca 65 kg. Hon red på ridskola när hon var yngre och de senaste 3 åren varit medryttare på arabiska fullblod.

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad