Söker du efter en varmhjärtad erfaren ryttare till din vän? Se hit! 🌸

 • Annonsid: 1471506
 • 2 månader sedan
 • 394 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Emelie heter jag, är 25 år gammal och bor tillsammans med min sambo och två barn i Tungelsta/Haninge. Jag har ridit i stort sett hela mitt liv & haft egna hästar. Tävlat en del på ponny men inte speciellt mkt då de hästarna jag haft inte tyckt att det varit speciellt kul. Min senaste häst var ett 4årigt sto som jag tänkt att utbilda/tävla, men pga att jag var med om en olycka för 5 år sedan blev jag tyvärr hastigt tvungen att sälja henne och därav la jag även ridningen på hyllan ett tag. Vill nu återuppta ridningen igen, och kanske söker du hjälp med din häst?
  • Jag har tränat mycket för A-tränare inom hoppning. Gick även ut naturbruksgymnasium (med inriktning djursjukvård) med hästskötarexamen, tappskokompetens.
  • Mina tre bästa egenskaper är att jag är väldigt ansvarsfull, passionerad, och sätter alltid hästen och dens behov i första hand. Jag har mycket erfarenheter bland olika slags hästar, så som outbildade, pigga, snälla, försiktiga, yngre som äldre. Rider mer än gärna dressyr, markarbete, hoppning & ut i skog o mark. Variation är viktigt.
  Ser helst att hästen finns i närområdet, Haninge/Tyresö/Stockholm. Men har B-körkort & bil, så allt är välkommet.
  Tycker du att detta låter intressant? Vänligen skicka iväg ett sms/ring, eller skicka ett mail här! Hoppas vi hörs! 😃 / E

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad