Söker du stallhjälp?

 • Annonsid: 1445967
 • 3 månader sedan
 • 158 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej jag heter Lilly Sjögren, 15 år, 54 kg, 157 cm kort. Jag bor i Björlanda och söker något i närheten, helst med bussförbindelse, då förra stallet låg i Fjärås. Jag har inte så hög krav då jag inte har någon häst i nuläget, så är öppen för lite allt möjligt som t.ex stallsysslor, promenader, horsemanahip eller medryttare.

  Sen jag var 5 år har jag ridit på ridskola men vid 12 års ålder fick jag min första medryttarponny. Det var en b-ponny som jag hoppade väldigt mycket med, red oftast för hästens ägare som tränade mig i 3 år, men nu är den ponnyn för liten. Utöver hoppning tycker jag om att komma ut i skogen o att pyssla, borsta och gå på promenader. Efter den första b-ponnyn hjälpte jag några vänner med deras inte inridna ponny (jag gick promenader o pysslade med honom). Men då vi inte klickade så bra mer än på marken så började jag hjälpa till med deras andra ponny ett tag som jag mest red i skogen. Tog hand om både den ponnyn och den icke inridna under en period, tycker om att ha mycket o göra, särskilt i ett stall.

  Jag har lite tävlings kunskaper då jag hoppat någon pay and jump någon gång men finns intresset för tävling är jag positiv till att lära mig mer. Skulle även kunna rida för tränare om så önskas.

  En häst att rida vore väldigt kul men det går lika bra för mig att bara ta promenader eller jobba i stall, så som att mocka, packa hö, sopa och ta ut/in hästen från hagen.

  Jag kan både vara flexibel eller ha bestämda dagar, är nästan alltid tillgänglig på veckorna, men ibland iväg på helgerna. Tänker mig att jag max kan komma 1-2 dagar i veckan sedan när skolan dragit igång igen, men under loven kan jag komma nästan närsomhelst dem flesta veckorna. Ser helst att det finns busshållplats nära stallet men är van att behöva gå någon kilometer eller två. Jag kommer alltid ut i alla väder och kan även hoppa in en extra dag eller bara åka till stallet för att göra någon stallsyssla eller gå en promenad ifall det skulle behövas. Jag söker efter ett långvarigt samarbete.

  Hör av dig här om du är intresserad eller har några frågor!
  MVH// Lilly Sjögren

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad