Söker duktig hoppryttare

 • Annonsid: 1455808
 • 3 månader sedan
 • 901 Visningar
 • 10 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej. Då jag inte hittat rätt ryttare än så ger jag det en chans till att hitta en duktig ryttare som vill hjälpa mig med mitt sto då jag själv har ryggproblem. Hon är ett 12 årigt halvblodssto, cirka 163 i mkh och av nättare sportmodell (ej viktbärande).
  Snäll men väldigt pigg så man får inte vara rädd för fart 😊 Kräver en rutinerad ryttare med god balans och mjuk men bestämd hand. Någon som är van vid denna typ av häst, mycket energi och känslig.
  Det är ett sto med egen vilja och kan testa nya personer men är aldrig dum.
  Potential i både hoppning och dressyr med rätt träning och ryttare. Man får gärna träna för tränare, tävling kan bli aktuellt längre fram. Ser gärna ett långvarig samarbete, antal dagar i veckan kan diskuteras. Desto mer hjälp desto bättre, då jag har problem med min rygg. Hon står i ausås (flyttas ej), ridbana och ridhus finns på gården. För mig är det viktigt man är noggrann och ordentlig, både i stall och kring hästen 😊 söker någon som är 20+ och gärna ha tävlat innan. skicka ett meddelande och berätta om dig själv och skicka ridfilm.
  Mvh Josefin

  First ad
  Kontakta annonsör

   Ängelholm, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad