Söker efter en medryttarhäst i Gbg

 • Annonsid: 1455792
 • 3 månader sedan
 • 157 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hejsan!
  Mitt namn är Lisa och jag är 18 år gammal., är ca 170 cm och väger ca 60 kg. Jag letar just nu efter en ny medryttarhäst att utvecklas med 1 - 3 dagar i veckan. Jag letar efter D ponny till storhäst, gärna med egen framåtbjudning.

  Jag är en hopp intresserad person, men självklart tycker jag om både dressyr, uteritt, markarbete och arbete från marken. Det är ett stort plus om det finns möjlighet att träna för tränare i både hoppning och dressyr så att jag och hästen utvecklas framåt. (detta bekostas av mig isåfall). Jag vill att det ska vara bra möjligheter till att rida ut, och att det ska finnas ridhus eller paddock i närheten.

  Jag har ridit i ungefär 14 år på ridskola i avancerade grupper, så som tävlingsgrupp och allround grupp. Samtidigt har jag haft olika medryttarhästar i perioder. Så jag är van med alla sorters hästar, från sega till pigga, och yngre hästar till lite mer äldre. Till hösten går jag sista året på Strömma Naturbruksgymnaisum där jag läser hästinriktning, jag kommer att få möjlighet att göra hästskötarexamen och tappskokompetens nu under trean.

  Som person är jag alltid lugn och vill alltid hästens bästa. i stallet är jag alltid ordningsam och vill göra rätt. Körkort är på gång snart, men vill gärna att det ska finnas bra bussförbindelser till stallet. Jag söker i runt om Mölnlycke/ Landvetter/ Partille/ Delsjön/ Mölndal.

  Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller om ni har en häst som ni tror skulle passa mig!
  Referenser finns från olika stall!
  Lisa.kidmark02@gmail.com, eller så skickar ni här på hästnet.
  MVH: Lisa

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad