Söker efter tredje flockmedlem

 • Annonsid: 1723818
 • 2 månader sedan
 • 537 Visningar
 • 10 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Akademiskt, Hoppning, Allround, Körning, Working Equitation
 • Hoppnivå:
  60 cm
 • Mankhöjd:
  145 cm

Hej.

Jag heter Emmelie, 35 år. Bor på landet tillsammans med man och två döttrar, 17 ich 10 år.

Vi söker nu efter en tredje flockmedlem hem till oss på vår gård. Hästarna som bor här nu är Isolde, SWB, 10 år och är akademiskt/frihetsdressyr skolad samt Jimmy, 22 år, korsningsponny, D.

Det är vår 10-åriga dotter som ska bli trygg samt utvecklas i sin ridning. Vi är inte intresserade utav att tävla, lite lagom att åka på öppen banan eller pay and jump. Kommer att rida för privat instruktör.

Vi söker en trygg läromästare, inte äldre än 18 år, som är redo för äventyr, skogsturer, enkla pass på banan, loshoppning, markarbete eller varför inte bara en kravlös promenad?

Vi erbjuder lösdrift med nyrenoverad ligghall, 35 kvm, med anstulning till kallstall med sjukbox och uppställningsplatser och uppvärmd sadelkammare. Kuperade/varierade hagar 3-5 ha runtom huset. Fina skogsvägar och en paddock, upplyst, 35×40 ca blir färdig till sensommar/höst.

Självklart ett föralltidhem med tid, kärlek och stimulerande lugn och trygg miljö! Med snälla hagkompisar.

Jag jobbar NH/relationsbaserad utefter vad hästen är van/trygg med. Relation före prestation. Miljöträning och lastträning.

Tycker om alternativa läkemedel med fokus på holistiskt vad gäller helheten. Självklart alltid kontakt med veterinär vid sjukdomar osv! Har otroligt duktig hovslagare, eller så letar jag rätt på bästa barfotverkare om det är så.

Tveka inte att höra av dej! Skickar gärna bilder!

Kontakt på telefon, sms eller hästnet! 0739108144

Hoppas att vi hörs🍀

First ad
Kontakta annonsör

 Virserum, Kalmar län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad