Söker Meddryttarhäst

 • Annonsid: 1409696
 • 2 månader sedan
 • 90 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej Zabine heter jag och är en tjej på 20 år fyller 21 till hösten.
  Jag söker en eller flera hästar att rida på helgerna, samt kvällar på vardagarna! Har ej körkort men håller på att ta. Så det får gärna finnas bussförbindelser. Kan ordna så jag får skjuts.
  Jag har ridit i 15 år, tävlat både dressyr och hoppning samt terräng. Har ridit in ca 10 hästar både ponnier och storhästar.
  Nu söker jag någon som behöver hjälp med sin/sina hästar! Är öppen för allt gillar både dressyr och hoppning till att rida ut i skogen. Tävla gör jag gärna om jag och hästen klickar. Just nu rider jag in mina grannars arabhästar. Så är van vid nervösa och heta hästar. Tycker det är roligt med utmaningar. Men då jag känner att jag inte utvecklas lika mycket som innan när jag red storhästar så söker jag nu storhäst. Jag är 165 cm och väger 70 kilo. Jag bor i Simrishamn men jobbar i svedala så söker hästar som finns mellan Simrishamn till Malmö. Är mycket i Vellinge med. Gillar att ta ansvar och är mycket flexibel.
  Eftersom jag jobbar på förskola på vardagarna så får du/ni gärna höra av er efter kl 17:00 på vardagarna så berättar jag gärna mer om mig själv.
  Mvh Zabine peiler

  First ad
  Kontakta annonsör

   Malmö, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad