Söker en familjevän och träningskompis

  • Annonsid: 1531729
  • 2 månader sedan
  • 209 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Working Equitation, Dressyr, Hoppning, Allround

Jag och min vän förlorade ganska nyligen våran bästa vän, och söker nu efter vår nya stjärna.

Vi söker i första hand en kompis för varierad träning och kär familjemedlem. Minimikrav är att hästen går stadigt i form i alla gångarter (med kapacitet för mer 😊) och är en relativt ”trygg individ”, dvs vill sin ryttare väl. Hästen ska vara skadefri och sund. Då vi båda är relativt ”små” söker vi en häst i modell mindre (grövre maxad D-ponny till Max 163 cm om nätt modell).

Vi söker en arbetsvillig, framåt och glad häst, så att det efter ridpasset känns som att hästen tyckte detta var kul, och självklart ska hästen vara utan större olater.

Vi har flera tränare på gården, både i dressyr, hoppning och we.

Ingen av oss är några direkta tävlingsmänniskor, men de vore ju kul med någon liten tävling mer som resultat på att träningen går framåt. Vi är båda mer för dressyr än (höjd!)hoppning. Vi jobbar alltid hästen allsidigt, ute, inne, från marken och uppsuttet.

Den ena av oss bor på gården 50 m från stallet och är där varje dag. Vi har referenser från tränare, stallchef, hovslagare, vet, equiterapeft etc. Hästen får gå ute 8-17 vintertid, helst i sällskap, de går oftast två eller tre. Lunch i hagen, övriga tre fodringar inne utom på sommaren då vi ibland fodrar em i hagen för att ska få vara ute längre. På sommaren har vi dagbete så att de får gå i ”riktig hage” några veckor åtmistone mellan 8-21 och finns även dygnetrunt bete på gården :)
Därav vill vi att hästen är van att stå på box och bli hanteras av flera människor då det är ett kollektivstall.

Vår budget beror på hästens kapacitet och utbildningsnivå. Tänker ålder 5-13 år.

Hoppas du har rätt häst för oss 😊 skriv här på meddelanden så svarar jag!

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad