Söker en foderhäst att utvecklas med.

 • Annonsid: 1378740
 • en månad sedan
 • 146 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Allround
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Kön:
  Valack
 • Mankhöjd:
  165 cm

Hej jag söker nu en forderhäst för en längre tid då jag vill känna på hur det är att ha en egen häst då jag inte vill gå direkt på sak och köpa en häst.
Jag red mycket som ung men har varit lite stilla nu, en häst som skulle passa mig är en trygg erfaren häst med några år på nacken, en som kan ta kontroll även om jag blir nervös en häst som alla kan rida. Jag har inte svårt för att vara bestämd när jag lär känna hästen och känner att jag kan lita på hästen. I min utveckling vill jag börja med promenader i skogen(en häst som går fram utan sällskap och med sällskap, gärna trafiksäker) sen rida på lektioner. När jag känner att allt känns bra och jag känner mig trygg på hästryggen så vill jag gärna på starta lite hoppning, jag hoppade när jag va yngre. Jag skulle behöva en häst som är tålmodig och som tycker om att lulla runt i skogen dra nån galopp bara få springa med fria tyglar, får gärna va lätt att rida barbacka på. Lite om gården, det är på landet ute en bit i skogen, väldigt fint ställe med boxar men även hage med vindskydd, finns bra med skog och fina vägar sen är de lätt att ta sig till ridskolan genom skogen och på hästryggen.Du ni har en fin häst där hemma men känner att tiden inte finns till eller att ni kanske ska Jobba eller åka på resa så finns jag här! och jag kan lova ett kärleksfullt hem med även två till hästpojkar på 21 och 11 år :) och även en kärleksfull ryttare, ibland lite för snäll hehe.

Vid intresse kontakta mig på:
Tel: 0722418798
Mail: Emmaellenor95@gmail.com

sms eller mejl är lättast så svarar jag så fort jag sett.

First ad
Kontakta annonsör

  Dalarnas län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad