Söker en hobbyhäst/sällskap

  • Annonsid: 1716531
  • 2 månader sedan
  • 388 Visningar
  • 9 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Födelseår:
    2009

Hej! Eftersom jag nu bara har två hästar kvar på gården söker jag en häst till. Jag är 21 år och haft häst hela mitt liv även jobbat med hästar och pluggat naturbruk inriktning häst. Jag jobbar som naturbruks lärare inriktning häst.

Vad söker jag för häst:
Jag söker en till hobby ridning/sällskap, den ska klara lättare dressyrpass på banan men för det mesta kommer den att få vara en skogsmulle. Storleken spelar inte någon större roll, då jag är lång men väger lite. Hästen ska inte vara äldre än 16 år, unghäst som är outbildad fungerar också då jag har mycket erfarenhet av unghästar. Den ska kunna stå med ston.(inga travare eller islandshästar)

Vad kan jag erbjuda din häst:
Jag kan erbjuda stora hagar med fräscht vatten varje dag och fri tillgång till salt i hagen. Daglig uppsyn och motion med mycket mys. På vinterhalvåret tar vi in våra hästar och på sommaren går dom på lösdrift. Jag kan erbjuda din häst ett kärleksfullt hem för resten av livet.

Det ska vara ett rimligt pris då jag inte ska hästen för något speciellt mer än hobby ridning och sällskap.

Om det låter intressant får du mer än gärna ringa eller skicka meddelande

First ad
Kontakta annonsör

 Hölö, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad