Söker en kompis att ha kul med!

 • Annonsid: 1352423
 • 3 månader sedan
 • 291 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
100 kr


  Hejsan!
  Mitt namn är Hannah och jag är 20 år gammal. Jag bor i Ystad. Jag är en glad och jordnära tjej som längtar efter en bästavän att få ha roligt och mysa med.
  Jag tog studenten 2018 från Bollerups Naturbruksgymasium där jag läste en linje som kallades Den unga hästens utveckling. Där har jag fått lära mig allt från inridning, om avel o hästhållning. Vi hade ca. 2-3 ridlektioner på ”vanliga” hästar och sen ca. 2 unghäst lektioner me allt från föl, 3 åringar till 5 åringar.

  Jag har haft foderhäst tidigare, då hade jag en treårig haflinger hos mig som jag red in och hade roligt med. Honom saknar jag mycket och jag längtar efter att åter få ha en bästavän att vara me. Trots hans låga ålder så hittade vi på me allt från att galoppera längst havet till att rida ut långa rundor i skogen.

  jag skulle inte kalla migsjälv nån proffsryttare med drömmar om tävlingar och höga klasser. Jag drömmer om något mer simpelt, ponnydrömmen man aldrig fick leva ut som barn kanske?
  Unghäst är jag inte intresserad av att ha som foderhäst, det har jag fått mitt av för tillfället. Jag tänker mig en lugn o stadig individ, gärna som gillar att hoppa, inga höga höjder, men en o annan stock i skogen och nått skutt på banan Ibland. Behöver inte kunna några graciösa dressyr rörelser men får gärna kunna gå någorlunda i form och flytta lite för skänkeln, så man iallafall ibland kan glida ner i dem snygga paret ridbyxorna o glidarunt lite på banan. Men framförallt kunna ut på upptäcktsfärd i djupa skogar (eller ja nåja så gått de går här nere i söder iallafall), ut och ta en galopp på en stubbåker och mysa barbacka på kalla vinterdagar när snön knarrar under hovarna. Det viktigaste är lynnet, jag önskar någon som är snäll och vill väl, som precis som jag kanske längtar efter att få ha roligt. Någon i sina äldre dagar kanske?
  Jag tänker inte sitta vecka in o vecka ut i ridhuset men vill gärna kunna variera lite och inte ha någon som tappar all gas och intresse när vi rider inne.
  Har ridit del islandshäst o även det är av intresse!

  Jag håller i skrivande stund på med mitt körkort o väntar allra helst tills de är klart. Men o andra sidan så har jag inte så bråttom med att hitta en foderhäst, jag tänker att jag låter de ta sin tid, detta är väll mest en ärlig intressekoll på om någon har min bästavän hemma i hagen. Men jag tänker mig att runt januari-februari skulle jag kunna utöka min familj (just nu endast bestående av mig och en allergisk sambo som kommer få stanna hemma)
  Foder som ev. Leder till köp är även intressant. behöver inte vara igångsatt eller i god kondition, det kan vi fixa till ihopa. Även fördel för både dig o mig om ni inte finns allt för långt från Skåne med.

  Mejla gärna om du har funderingar eller liknande!

  Mvh en hoppfull Hannah

  First ad
  Kontakta annonsör

   Ystad, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad