söker en medryttarponny

  • Annonsid: 1546089
  • 23 dagar sedan
  • 50 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Kön:
    Valack
  • Mankhöjd:
    145 cm

Hej! Jag är en 13 årig tjej som söker en ponny i närheten av Botkyrka,Stockholm.
Jag är en skötare på en ridskola.Aktuellt står jag på kö till ridskolan.Jag kan skritta och trava själv utan någon med mig, eftersom jag har tagit privat lektioner då och då.Kan sadla och tränsa själv, bara att de skulle varit kul och få se en gång när någon gör de innan eftersom jag red senast i sommarn.Är väldigt bestämd då jag har ridit svåra hästar.Jag söker en ny börjar ponny.Söker samt en ponny som rider glatt ut i skogen eller i ridbanan jag vill helst utvecklas tillsammans med hästen.Då vill jag ha helst ägaren med mig de första gångerna och berättar om hästen.
Som person är jag trevlig och rolig som folk säger om mig jag kan vara bestämd då de behövs.Har en hästvana föräldrar som alltid kan hjälpa till.
På mina dgar jag är i stallet tar jag över mockningen,packahö påsar släppa ut hästen eventuellt andra hästar.Jag kommer vilja på början gå ut med hästen på promenader och köra frihetsdressyr och massa annat.Jag vill helst att hästens egenskaper är - snäll,lugn,trafiksäker och miljösäker jag vill helst att hästen är en C ponny eller D ponny. Jag skulle ha betalat 500kr för månaden men priset kan diskuteras .Det skulle bli min första gång jag är medryttare.Hör av dig bara vid seriösa intressen.

Mvh Olivia
Kontakta- m.m.jablonska@gmail.com vid behov av info eller intresse.

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad