Söker en ny bästa vän.

  • Annonsid: 1435897
  • 20 dagar sedan
  • 1209 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Övrigt, Dressyr

Hej alla underbara häst älskare!
Efter mycket tänkande har jag bestämt mig för att kolla om jag kan hitta en ny partner och tränings kompis. Sommar häst/fodervärds häst.

Lite om mig .
Mitt namn är Emma och jag är 33år . Bor utanför Norrköping . Jag äger själv en underbar fjording val som jag har ägt i 16 år🥰 har ridit in och skolat honom själv , men tråkigt nog har han blivit skadad (I hagen) och kommer aldrig mera ridas. Så nu får han njuta av sitt liv i hagen med massa mys.

Så nu är det dax och kolla om jag kan hitta en till häst som jag kan träna och rida mysiga skogs turer med 🥰kan erbjuda .boxplats i ett jätte fint mindre stall på landet med väldigt mycket fina skogs vägar,ridbana. Väldigt stora fina kuperade hagar med Långa dagar ute. Och sommarbete nu på sommaren. Både kort och kraftigt bete finns, för alla typer av hästar.Många trevliga hästar och personer finns i stallet .

Det jag söker är sto eller val.D -ponny gärna eller större.Måste vara minst insutten i alla fall och väl hanterad. Men gärna in riden. Ålder är inte det viktigaste, men inte för gammal .vill träna för instruktör. Är inte hopp intresserad, så ingen hopphäst.kommer att vara mycket ute i skogen på mysiga rundor.

Har du någon häst för mig hör av dig 😍

Ps bilden är på min vackra kille ❤️

First ad
Kontakta annonsör

 Norrköping, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad