Söker flockmedlem/ foderhäst/ sällskap/ ridning/ avelSilver

 • Annonsid: 1581585
 • 8 dagar sedan
 • 222 Visningar
 • 7 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Driver mindre stall på min familjegård och söker medlem till min lilla flock som idag är lite för få. Det kan vara vilken typ som helst så länge den kan gå på lösdrift i blandflock. Ett plus om den kan gå på turer i skogen och ibland bana (behöver då vara maxad D eller större). Är ev intresserad av senare köp (men inget måste) då jag inte gärna separerar på medlemmarna i min flock när dom väl blivit nära. Mina hästar betyder oerhört mycket för mig och lägger mycket tid och engagemang i stallet.

  Är även intresserad av avel så om det finns intresse att låna ut avelssto för detta ändamål så är det också ett alternativ!

  Hästarna går i stora kuperade hagar med vindskydd, fri tillgång till silage i slowfeednät och självklart daglig tillsyn.

  Haft häst hela mitt liv och min nuvarande valack hela hans liv (25år, född på gården). Har även ett shettissto som skulle uppskatta en mindre hagkompis eller kunna vara sällskap till dräktigt sto. Utöver dessa har vi en tredje hagkompis som hyr in sig hos oss, ett trevligt halvblodsto.

  Hyr ev även ut plats/boxplats i stallet men är reserverad kring kandidat för detta, behöver vara någon som delar samma värderingar och eftersträvar ett lugnt och enkelt hästliv. Kanske någon som vill ha sin häst på delfoder eller dylikt!

  Om något av detta låter intressant får du gärna höra av dig! Kontaktas i första hand här på Hästnet.

  Med vänlig hälsning,
  Rosanna

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad