SÖKER FODER/MEDRYTTARHÄST

  • Annonsid: 1362659
  • en månad sedan
  • 48 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej!
Efter att ha ridit ungefär 4-5 år på ridskola och hos kompisar så söker jag nu en medryttarhäst eller foderhäst att utvecklas vidare på. Jag tycker hoppning är väldigt roligt men har inte någon speciell "inriktning" (skulle väl säga att jag är lite allround). Jag har hjälpt till smått i andra stall men söker alltså någon "lite mer", (det har bara varit små stallsysslor som jag gjort innan men vill gärna både hjälpa till mer och rida).
Söker någon i närheten av Enköping eller vissa delar av Västerås, (själv bor jag mittemellan). Jag har tillgång till att få skjuts av både mamma, pappa och syster, så om lokaltrafik inte finns så är skjutsen inga problem.
Ingen annan i min familj är speciellt hästvan förutom min pappa som höll på med hästar lite grann när han var yngre. Han kan dock vara med i stallet och hjälpa till med nästan vad som helst då han inte är rädd ett endaste dugg. Jag har även en del kompisar som både har egna hästar eller som är hästvana som kan vara med mig i stallet och hjälpa till om det skulle behövas.
Jag är 1,70 cm lång, väger runt 50 kg och är 15 år gammal. Är van med både ponnys och storhästar så för mig spelar storleken inte någon roll alls. Jag är dock inte unghäst van, så en häst med mycket bus/hyss för sig är nog ingenting för mig än. Som ryttare är jag lugn och ganska mjuk skulle jag säga, men kan hårdna till när det behövs.

PS: På sista bilden kanske man ser att jag rider Western, men det gör jag inte i vanliga fall och är inte van med det så en häst med inriktning på western kanske inte heller är något för mig.
Om du undrar något eller om detta låter intressant så får du jätte gärna skriva till mig på 0703831153. (Det går såklart bra att ringa också men det är en väldigt stor chans att jag inte kommer höra då min telefon har en tendens att stänga av ljudet).
Skriv gärna också det du har att erbjuda! :)

First ad
Kontakta annonsör

 Enköping, Uppsala län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad