Söker foderhäst

  • Annonsid: 1320539
  • 3 månader sedan
  • 83 Visningar
  • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
  • Højde (cm):
    148

Hej (intressekoll för min egna skull) BFU,
Jag är en tjej på 18 år och jag söker min första foderhäst, och framtida bästavän, ev senare köp. Letar efter en D-ponny/Maxad D-ponny eller liten häst.
Har ridit i ca 7 år, både på ridskola och som medryttare, och har bra erfarenheter när det gäller skötsel av hästar, har jobbat på ett ridskolestall, med vanliga stallpass. Jag söker en hobbyhäst, som inte kräver för mycket av ryttaren men ändå tycker det är kul att jobba.
Någon jag skulle kunna utvecklas tillsammans med. Jag personligen älskar att hoppa, så en häst som tycker det är kul är ett stort plus i kanten. Vill gärna kunna rida ut själv och kanske med någon annan, ska kunna stå med andra hästar utan problem.
Ska helst vara snäll och oproblematisk vid all skötsel, men inget måste. Inriden travare går bra beroende på erfarenhet.

Jag kan inte erbjuda något mer än trygghet, kärlek och skötsel. Härliga uteritter och arbetspass för att utvecklas. Jag bor i centrala Uppsala.

Vid mer information och detaljer, kontakta mail: Mollybrozn@gmail.com
Eller smsa (Ring helst inte utan överenskommelse): 0705534973

First ad
Kontakta annonsör

  Uppsala län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad