Söker foderhäst.

  • Annonsid: 1367861
  • 25 dagar sedan
  • 70 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej!
Då jag går i tankar av att köpa egen häst tänkte jag först prova på med att ha en häst på foder. Jag höll på mycket med hästar när jag var yngre och har under senare år sakta tagit mig tillbaka till häst världen. Just nu hjälper jag till i ett stall med 4 hästar där jag gör det mesta som innebär egen häst men jag längtar efter att få ha en som är "min".

Vad jag erbjuder hästen som jag kommer ha på foder är att den får stå i ett privat stall med 5 andra hästar, kuperade hagar och möjlighet till både lösdrift eller box. Jag kommer ha hästen på min väns gård som har äger alla andra hästar och har väldigt lång och stor erfarenhet.

Jag letar efter en stor D-ponny eller häst som jag kan mysa med i skogen framförallt. Ett måste är att den är trafiksäker då vägar finns i närheten av stallet, gärna en lugnare trygg lite äldre häst. Söker främst en valack men ett trevligt sto går också bra. Hör gärna av er om ni har något som passar mig.

Mvh Johanna

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad