Söker foderhäst

 • Annonsid: 1368304
 • 2 månader sedan
 • 103 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
123 kr


  Hej! Jag heter Josefine och är 25 år gammal. Jag bor i Norrköping och börjar till hösten plugga till djurvårdare.
  Tidigare i livet har jag spelat fotboll på elitnivå i många år. Och har alltid haft en enorm kärlek till djur.

  Jag har det senaste året fått upp ögonen för hästar och ridning. Blivit helt förtrollad och idag är det verkligen det roligaste jag vet.
  I dagsläget rider jag två gånger i veckan på ett ställe där jag hyr en häst. Varannan vecka rider jag lektion för en erfaren ryttare för att kunna utvecklas.

  Jag söker någon som önskar sin häst mycket kärlek, bli ompysslad, kravlösa ridturer i naturen, pass på banan, men även en häst som vill hjälpa mig att utvecklas till en bättre ryttare.

  Jag älskar att vistas i hagen eller bara stå i boxen med min häst. Jag tycker det är häftigt när vi kan lära oss att kommunicera med hästarna utan att ens behöva yttra ett faktiskt ord. Jag vill skapa ett fint och tryggt förtroende mellan mig och hästen som gör att vi båda kommer att utvecklas som individer.

  Jag söker foderhäst då jag vill prova på att få ha en ”egen” häst. Jag vill ha möjlighet att få rida mer och vistas både längre och vid fler tillfällen i stallet en i dagsläget, då jag vill och har den tiden att lägga.

  Som person är jag väldigt ordningsam och vill gärna ha struktur i min omgivning. Jag är ansvarsfull och ser alltid till individens bästa.

  Önskar att hitta någon som tror sig skulle matcha min beskrivning utifrån önskemål!
  Finner ni något intresse så ser jag fram emot att höra ifrån er.

  Allt gott,

  Varma hälsningar Josefine

  First ad
  Kontakta annonsör

   Norrköping, Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad