Söker foderhäst

 • Annonsid: 1479191
 • 3 månader sedan
 • 466 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
10 kr

 • Inriktning:
  Allround
 • Mankhöjd:
  131 cm
 • Födelseår:
  2012

Hej jag heter Myra, är 14 år och har ridit i ca 4 år. Jag väger ca 42 kg och är 156 cm lång. Jag kan rida alla gångarter (skritt, trav & galopp) kontrollerat. Jag är noggrann och bestämd med en mjuk hand. Jag har hoppat 75 cm och ridit ett LB program (dressyr) hemma, men inte tävlat något. Jag är mest intresserad av hoppning men älskar dressyren och vill utvecklas inom det mer också. Jag kommer träna för en tränare varannan vecka (om det passar hästen), rida 5-6 dagar i veckan, mycket varierad träning. Jag har ridit på ridskola i ungefär 3 år, har medryttarhäst & stalltjänst och nu vill jag testa på hur det är att ha ”egen” häst innan jag köper en egen. Jag söker ett sto eller en valack som är pigg och arbetsvillig, c eller d ponny som gillar att träna, och som har hoppat minst 75cm, vill hoppa upp till 1.20 men inget som krävs, intresserad av att träna upp hoppningen hos ponnyn! Vill komma ut på någon mindre tävling eller pay & jump i framtiden. Ponnyn ska vara helt inriden och kunna alla gångarter bra. Jag kommer ha ponnyn i ett stall här i Eskilstuna med tillgång till stora hagar, ridhus och paddock. Har även en hästintresserad lillsyrra på 10 år som gärna också vill rida lite (med mig på marken). Jag önskar att samarbetet pågår i ca 1 år, med tid kan diskuteras, även pris! Hoppas jag kan hitta en ponny som passar! (Sista videon så rider jag längst fram)

Skriv till mig om du har något som du tror passar mig på 0706775088 , pratar gärna mer och skriver mer om du önskar på sms! ☺️ (skrev bara nått pris)

First ad
Kontakta annonsör

  Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad