Söker foderhäst

 • Annonsid: 1720211
 • 2 månader sedan
 • 171 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej mitt namn är Ida, jag är en glad, jordnära och djurälskande tjej på 23 år som jobbar som lastbilschaufför. Jag bor på en liten och mysig gård tillsammans med min sambo och mina svärföräldrar. Gården ligger i Olsfors som ligger cirka 20 min från centrala Borås.
  På gården finns ett mysigt stall med stora fina boxar och även stora varierande hagar.

  Jag letar nu efter en ny vän i livet.
  Jag letar efter en häst som vill ha en varierad träning mellan mysiga uteritter, kanske lite hoppning (låg nivå) och varierade träningspass. Själv älskar jag att rida ut i skog & mark.
  Söker ingen tävlingshäst, utan söker en snäll kompis som vill umgås med mig ett längre tag eller kanske för framtiden då ev senare köp kan vara aktuellt.

  Jag har ridit allt ifrån ponnys till svåra ridtravare. Mitt intresse för hästar har alltid funnits där, började på ridskola i tidig ålder som sedan har övergått till sköthästar och nu det senaste hade jag en ridtravare som medryttarhäst.

  Hemma på gården finns 3 hästar, ett sto, en valack, samt en liten shettis som sällskap (också valack)
  Kan erbjuda ett fint hem med många fina ridvägar, paddock och framför allt mycket kärlek.

  Låter detta intressant så hör gärna av er så berättar jag mer om mig och hur jag är som person samt ryttare. Bilder & videos finns.
  Dela gärna.

  Med vänliga hälsningar Ida Thyrén

  First ad
  Kontakta annonsör

   Borås, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad