Söker foderhäst!

  • Annonsid: 1731881
  • 25 dagar sedan
  • 158 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
10 000 kr

  • Kön:
    Valack
  • Mankhöjd:
    155 cm

Hej! Mitt namn är Elin och jag och min familjs söker en till bästa vän! Vi söker en foderhäst för eventuellt senare köp.
Vi finns i Mellerud, Västra Götalands län, så inte alldeles för långt härifrån.

Det är främst jag som kommer rida och ta hand om hästen då min syster studerar på annan ort, men är hemma på helger och lov. Jag är inte osäker på hästryggen, men min syster är det. Därför måste hästen vara snäll och inte alldeles för busig.
Vi söker främst kanske något kallblod men är öppna för alla slags förslag. Hästen bör inte vara mindre än 150/155 men inte alldeles för stor heller.
Vi söker en ny vän för vår gamla 30 åring inte orkar med allt ståhej längre & våran andra häst, som är 4 behöver någon att kunna leka med. Måste dock vara en valack då vi har en hingst.

I ridning är jag lugn men envis, behövs på en brötig nordsvensk. Jag är själv inte jätte utbildad inom ridningen, rider mest ut i grimma , barbacka, det är så både jag och hästen trivs bäst. Men jag rider 4 åringen så någonting måste jag nog göra rätt, haha. Alltid haft häst, ända sen jag varit liten, men det är på senare år jag verkligen fått upp ett intresse för hästarna igen.

Sen så älskar vi bara att mysa i hagen eller i stallet med dom, bara vara så att säga. Vi ställer inga krav, vi vill bara ha roligt.

Jag har också fått upp ögonen för mental träning för hästarna så det är något jag försöker syssla med några gånger i veckan. Inget proffs på detta men tycker det är roligt och givande.

Vi rider mest ut i skogen då vi inte har ridbana hemma, men finns tillgång till att låna om vi vill/det behövs.

Vi har lösdrift med fin vinter hage, fri tillgång på hö & 3 hektar sommarbete med ett bra bete, så hästen bör inte ha haft fånghistorik.

Om detta låter intressant eller du har frågor, tveka inte på att höra av dig!🤩☺️

(BFU)

First ad
Kontakta annonsör

 Mellerud, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad