Söker en bästavän!

  • Annonsid: 1568133
  • 24 dagar sedan
  • 131 Visningar
  • 6 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    160 cm

Hejsan! Jag har ett stall i vetlanda - landsbro alltså i jönköpingslän. Öppet stall med stora boxar, inakoderat står det 3 st travare, jätte snälla allihopp!

På gården finns det fina och stora hagar, en fin paddock! Lite längre bort på vägen har vi tillgång till en större avrundad paddock och tvärs över vägen har vi ridhus, stora ridbanor och tillgång till träningar!

Jag är en 20 årig tjej som nu tillsvidare har utbildat och ridit unghästar. Men nu känner jag att det är dags att hitta en egen bästavän! Jag arbetar mycket från marken i första taget då jag vill att hästen ska få förtroende för mig innan jag hoppar upp. Tar allt i häatens takt och vill ej stressa något.

När jag väl sen rider så kommer jag börja med longering/tömkörning, sen när ridningen börjar är jag lätt i handen men har ett bestämt säte, använder mig ej av sporrar! Kan ha spö i handen som stöd vid inlärning men ej som straff!

Kommer bifoga lite bilder/videor på mig & stallet här under:)

Jag söker en för evigt bästavän. Storhäst eller mindre storhäst! Ej ponny! :) köp går givetvis i förstahand, men är det ett krav på foder först går det super bra det med!
Låter jag intressant tveka ej på att skicka ett meddelande antingen här på hästnet eller på telefon nr: 0702406410
Mer bilder/videor och information om mig & stallet kan skickas:)
Mvh felicia

First ad
Kontakta annonsör

 Vetlanda, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad