Söker foderhäst på långtid

  • Annonsid: 1460107
  • 9 dagar sedan
  • 257 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Island, Distans, Övrigt, Hoppning

Hej! Jag heter Catalina Floberg och är 20 år, jag har ridit sedan jag va 6 år. Har ridit på ridskola tills jag va 15 och sen har jag varit medryttare, fodervärd och haft egna hästar. Jag söker nu med ljus och lyckta efter en eller två foderhästar att ge all min tid och kärlek till. Jag fick tyvärr sälja min älskade häst jag hade pga personliga skäl men har saknat att ha häst sen han åkte.

Lite mer om mig, jag har främst ridigt islandshäst och tränat hoppning. Jag har även kunskaper innom western, distans och dressyr.
Jag är en mjuk ryttare, har fått mycket bedöm av domare när jag tävlat islandshäst att det "ser lätt ut" när jag rider och att jag är mjuk. Jag har vana av unghäst och lite mer "bråkiga" hästar. Jag är ca 163 cm lång och väger 80kg ca. Hästen kommer att stå hos en bekant till mig utanför Floby i lösdrift med mysiga kompisar. Hösten kommer ev senare att stå hos mina föräldrar på deras lilla gård och kommer där gå på lösdrift, ev kommer det finnas tillgång till box senare men stallet behöver renoveras. Mina föräldrar är uppväxta med hästar så båda är hästvana och kommer se till att hästen får mycket kärlek!

Jag söker främst en islandshäst att kunna träna och ev tävla eller storhäst eller ponny är också intressant men ser helst att hästen /ponnyn inte är lägre än 130cm och inte större än 170 då jag inte är så lång, gärna en häst jag kan rida och träna Western med. Jag gillar varierad träning så ser gärna att hösten kan hoppas och tränas i andra grenar också.

Har du en häst / ponny som låter intressant så tveka inte att höra av dig. Det är bara att ställa så många frågor man vill och jag svarar. Skicka helst ett sms eller ring då jag inte får notiser om meddelande från sidan. Jag finns utanför Falköping 😊

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad