Söker Foderponny

  • Annonsid: 1456491
  • 2 månader sedan
  • 70 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround

Hej!
Är en 13 årig tjej som söker efter en foderponny. Jag har ridit i ca 7 år, är 158cm lång och väger 48kg. Har hoppat ca 95cm (banor ca 70/80cm) och har en dressyr nivå på ca LC/LB. Har startat i någon enstaka pay and jump men skulle även tycka det var roligt att tävla lite ( inget krav! ). Jag rider med mjuk hand och är inte rädd för ponnys som är pigga eller bockar lite. I hanteringen är jag ordningsam och tar alltid hästens bästa i första hand. Har haft halvfoderponnys sen innan så vet vad det innebär att ha egen häst och förstår det viktiga med att ha varierad ridning. Jag har tillgång till ett stall där det finns äldre och rutinerade människor runt omkring. Jag söker en ponny (kat c eller d) som är snäll i all hanteringen som att sko,lasta, sköta osv.
Jag bor i Lund och kan köra max 1h med bil!
För mer information eller om jag verkar rätt för din ponny får du gärna skicka iväg ett sms! (eller ett meddelande här på hästnet)
0709327650
mvh Cornelia Warren :)

First ad
Kontakta annonsör

  Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (6)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad