SÖKER FODERVÄRD till 8årig PROJEKT häst

 • Annonsid: 1505792
 • en månad sedan
 • 1966 Visningar
 • 9 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Allround
 • Ras:
  Övrigt
 • Mankhöjd:
  155 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2012

Minst 18 år gammal eller vana föräldrar
Min häst Eddie "Ed" är 8 år och importerad från Irland. Jag räddade honom från att skickas tillbaka till Irland och slaktas genom att köpa honom av ett försäljningsstall.
Han är en mycket tillgiven och nyfiken kille som lär sig snabbt. I sitt tidigare liv har han blivit mycket slagen och han är därför rädd för snabba rörelser och är mycket rädd om sin bakdel, han står alltid med ansiktet rakt mot en för att skydda baken.
När jag hämtade honom kunde man inte röra någon annanstans än i ansiktet utan att han fick panik och ville springa iväg. Han var omöjlig att få tag i i hagen, han fick panik när man duschade honom med vattenslangen mm.
Idag möter han en vid ingången till hagen och vill med in, man kan borsta honom på hela kroppen samt kratsa alla hovar. Han har haft sadel och träns på sig utan problem samt täcken. Han både longeras och tömkörs.
Man märker att han är tidigare riden på men att han tappat tilliten till människor och att han antagligen varit med om hemska saker när människor suttit på honom. Men, jag hyser inga tvivel om att det inom en mycket snar framtid kommer gå att rida honom igen.
Du som vill bli hans fodervärd behöver vara mycket lugn och ta allt i hans takt och inte ha några ambitioner att tävla inom en snar framtid. Du bör även ha unghästvana och vana av att rida in hästar. Erfarenhet av diverse problemhästar är mycket önskvärt.
Det jag har tänkt är att du som fodervärd står för alla hans kostnader förutom hans försäkring. Tiden jag tänkt låna ut honom är mellan 6 månader till 12 månader. Jag kommer inte att sälja honom vidare utan söker fodervärd för att jag varit med om en olycka och inte kan träna och utbilda honom i den mån han just nu behöver.
Önskvärt är även att han får stå kvar i stallet han står i nu, men om det är stallplatsen det hänger på så är jag beredd att flytta honom.
Kontrakt på allt kommer att skrivas för båda parters skull.

First ad
Kontakta annonsör

 Västerås, Västmanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad