Söker genomsnäll läromästare

  • Annonsid: 1525141
  • 3 månader sedan
  • 206 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround
  • Mankhöjd:
    160 cm

Hej mitt namn är Sarah och jag är 22 år bosatt i karlshamn och hyr ett stall själv på 6 boxar varav 2 används utav mina hästar och en står tom, resterande är foderbox och som en liten sadelkammare. Jag har 2 egna hästar på 28 och 21 år och nu vill vi välkomna ytterligare en familjemedlem. Vi har tillgång till många ridvägar, skog, ängar, sjöar och havet. Även tillgång till paddock med hindermaterial som tar 15 minuter att skritta till.
Mina hästar är genomsnälla och är inte elaka mot andra hästar.
Hästen jag söker ska vara en lika som dom genomsnäll läromästare som jag kan ut på pay&jumps med, åka iväg på träning ibland, ut i skogen, ängar och ha riktigt kul ihop med. Höjden spelar inte så stor roll, någonstans mellan 148-165 kanske. Hästen ska kunna stå i hage och stall själv utan att bli stressad. Vill inte att den ska ha olater för sig såsom ex bockning, stegring eller att den sticker. Ska gå att rida ut på själv och i grupp då jag rider de mycket själv, ibland har jag hjälp utav min medryttare där hon också rider själv eller så rider vi ihop.
Jag erbjuder hem med mängder av kärlek, godis, ompyssling och varierad ridning. Härliga lugna sommarhagar med skog runt om, Stor vinterhage, snälla hästkompisar och framför allt ett livslångt hem.
Min budget är på runt 35000kr.
Jag ser också helst att hästen finns inom rimligt avstånd ifrån Blekinge.
Jag vill provrida innan köp sker för att veta att allt klickar.

First ad
Kontakta annonsör

 Karlshamn, Blekinge län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad