Söker halvfodervärd till min stjärna!

 • Annonsid: 1774659
 • 5 dagar sedan
 • 135 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!

  Jag söker halvfodervärd till min 7åriga valack Capo på grund av studier. Capo är en hoppstammad stor grabb på 175cm efter Radisson VDL, Szkopul, Irco mena. Han är en häst med stor personlighet och man har aldrig en tråkig stund med honom. Snäll och arbetsvillig att rida men kräver en stadig hand i hanteringen då han kan testa gränserna. Älskar att hoppa och tanken är att han ska tävlas framöver. För rätt person finns därför tävlingsmöjligheter. Han har stor potential i hoppningen.

  Jag är väldigt noga med min häst och ställer därför höga krav på en eventuell halvfodervärd. Du som hör av dig ska vara ansvarsfull, vänlig, samarbetsvillig och sätta hästarnas välmående i först hand. Du ska såklart även vara en vettig ryttare. Referenser krävs! Ej nybörjare eller yngre än 18 år.

  Vi har ännu inte flyttat till Växjö utan finns på plats från helgen den 22/8 och är då tillgängliga för provridning. Capo kommer då stå uppstallad ute i Skir.

  Skicka en kort presentation om dig själv om du är intresserad av att dela min älskade häst med mig! Vi ser fram emot att höra från dig 😊

  First ad
  Kontakta annonsör

   Växjö, Kronobergs län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad