Söker häst

  • Annonsid: 1579130
  • 15 dagar sedan
  • 212 Visningar
  • 7 Favoritmarkeringar
80 000 kr

  • Inriktning:
    Dressyr, Allround
  • Mankhöjd:
    165 cm

Hej!
Då min fina häst tyvärr har fått somna in söker jag en ny vän.
Har en budget på ca 80 000 kr plus minus.
Är främst intresserad av att rida dressyr och gärna kunna tävla. Utbildningsnivå spelar ingen roll. Inte äldre är 14 år, och inte yngre än 3 år. 165 cm i mankhöjd eller större, gärna lite rejälare byggd.

Jag har hållit på med hästar hela mitt liv, har mest hoppat men idag är jag främst intresserad av att rida dressyr. Kommer från en hästfamilj med mamma som är utbildad ridlärare. Haft ett antal hästar, idag har jag en kallblodstravare som jag haft i 13 år, han är 16 år gammal idag och han har jag ridit upp till 110 cm hoppning med. Fick ta bort min andra häst som jag haft i 8 år för ett tag sen, ett halvblod som jag mest ridit dressyr med. Innan dess har jag bland annat haft ett högt utbildat halvblodssto som lärt mig väldigt mycket.

Söker en häst att utvecklas tillsammans med och satsa på. Gör ingenting om den är efter i utbildning osv. Jag har ej bråttom, utan har mina hästar och utvecklas med tillsammans under flera år. Ej intresserad av travare, fullblod av intresse men inte direkt från bana.

First ad
Kontakta annonsör

  Dalarnas län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad