Söker häst att komma tillbaka till ridningen med

  • Annonsid: 1337207
  • 2 månader sedan
  • 76 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej!
Jag heter Ellen och är 16 år. Jag letar efter en snäll ponny eller häst att komma tillbaka till stallet o ridningen med efter ett uppehåll på ca två år. Jag red väldigt mycket förut sedan jag var ca 7 år, tävlade väldigt mycket de sista åren i både hoppning och dressyr och red mycket privat samt på ridskola och för tränare innan intresset flöt iväg lite, men nu har suget efter hästmys och ridning kommit tillbaka igen och därför letar jag som sagt efter någon som inte kräver för mycket utan jag vill bara rida lätt till en början, på banan eller skogsridning och självklart ha någon mule att pussa på :)
Jag är ca 160 cm lång och väger runt 55 kg, storlek på häst spelar inte så stor roll utan jag letar efter en något lätthanterlig häst att rida någon gång i veckan eller efter överenskommelse. Jag tror att jag kommer komma tillbaka rätt snabbt in i allting då detta var allt jag höll på med i flera år innan jag tog en paus. Ser helst att ni står någonstans runt Haninge, Tungelsta eller någonstans i de områdena, jag har en mamma som också är hästintresserad som säkert kommer vilja vara med lite i stallet och som även kan skjutsa om det inte finns jätte bra kommunikationer till stallet.
Detta är en intressekoll och dyker rätt häst & ägare upp skulle jag vara mer än glad om ni ville höra av er och berätta lite om vad ni tänker och söker, så kan vi ta det därifrån. Hoppas vi hörs!
Mvh Ellen

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad