*AVSLUTAD* Söker häst/foderhäst!

  • Annonsid: 1490947
  • en månad sedan
  • 155 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    160 cm

Jag söker en bästa vän att träna med. Antingen för köp eller foder. En allroundhäst helst mellan 3-16 år, åtminstone insutten och/eller helst inriden. Mankhöjd mellan 155-170 cm då jag inte är jättestor. Hästen ska vara trevlig och snäll vid hantering, speciellt vid skoning (för hovis skull) och kunna ridas ut själv. Tendenser som att lätta på framben/bocka/sparka vid ridning/hantering kan jag hantera, MEN endast om orsaken till problemen är utrett av veterinär och ej är en fysisk åkomma.

Jag har tyvärr nyligen varit tvungen ta bort min fina fullblodstjej (född -15) som jag haft sedan hon var tre. Så jag är intresserad av en ny häst. Vår utveckling tillsammans gick inte spikrakt uppåt tyvärr, förmodligen bla pga skarpt huvud och mycket kissing spines, som vi nyss upptäckte. Hon har dock varit en stor utmaning med mycket humör & skarpt huvud (utöver denna skada) så jag har fått relativt bra unghästvana.
För övrigt har jag varit runt hästar hela mitt liv med några års uppehåll i tonåren. Min ambition är att hitta en häst som jag kan träna regelbundet med i dressyr och hoppning varvat med uteritter och med ambition att tävla i framtiden.
Jag erbjuder ett lugnt stall med lång utevistelse i stora hagar, stor box 12kvm, fodring x4/dag & mycket kärlek. En timme norr om Stockholm.

Max 60.000kr

Med vänlig hälsning,
Linda Lillhammar

@lindajeaninne.eq

First ad
Kontakta annonsör

 Norrtälje, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad