Söker häst för träning och evt tävling

 • Annonsid: 1731835
 • 3 månader sedan
 • 323 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
1 kr


  Hej! Söker nu en ny kompis att träna och eventuellt tävla med. Bor i Hofterup så söker något där omkring som Lödde, Kävlinge, Karaby mm. Är 18år och har b-körkort, ca 160 lång och väger runt 55kg. Har ridit så länge jag kan minnas och är van vid många olika typer av hästar. Går andra året på hbg ridgymnasium med inriktning hästhållning.

  Har blivit mest unghästar för min del där jag hjälpt till med allt från inridningar till utbildning. Hoppningen är det som ligger mig varmast så skulle absolut vara till en fördel om hästen skulle ha samma intresse. Men är öppen för annat också.
  Söker främst en storhäst men D-ponny skulle också fungera bra. Söker ett samarbete där någon behöver hjälp med träning av sin häst och där det eventuellt finns chans till tävling. Unghäst skulle även fungera bra men söker i första hand en häst jag kan utbildas tillsammans med.

  Står självklart för kostnader så som träning och tävling själv och kan absolut tänka mig att betala en viss summa och hjälper till med alla sysslor som hör till. Men är som sagt endast 18år och inte direkt någon jättebra ”inkomst” så kommer inte kunna stå för flera tusen i månaden.

  Tveka inte att höra av dig om det låter intressant eller om du har en häst som du tror skulle passa, så berättar jag gärna med och skickar över videos.

  Mvh

  First ad
  Kontakta annonsör

   Löddeköpinge, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad