Söker häst/ponny

 • Annonsid: 1560953
 • en månad sedan
 • 123 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Jag är en 30 årig tjej som haft hästar hela mitt liv, har tagit ett par år paus då jag fått 2 små tjejer. Men nu börjar tjejerna bli större och jag vill ta hand om mitt stora intresse igen!

  Hästen kommer att få bo på mina föräldrars gård som ligger lugnt och stilla ute i skogen, där har dom idag 2 snälla nordsvenskar. Det erbjuds i dagsläget en halmad mysig lösdrift i väntan på att stallet ska byggas om. Det är stora härligt kuperade hagar och fri tillgång på grovfoder.

  Vi rider mest ut på de härliga skogsvägar och skogar som finns där då vi inte har någon ridbana, men jag rider med glädje ett pass på "åkern" då och då.

  Jag söker alltså en häst som passar till det lugna livet på landet, som föredrar skogen men endå kan endel. Bör vara lugn och trygg då jag vill att mina barn ska kunna va med och pyssla om och rida på.

  Är det så att det finns en passande mysig ponny där ute till mina tjejer så vore det också av intresse.

  Skulle gärna ta emot på lån/foder om det är aktuellt också. Men ser då ett eventuellt senare köp ifall vi skulle fastna vid varandra.

  Letar häst i de lägre summorna men där ägarna kanske ser det positivt i det härliga livet på landet för hästen. Och då jag inte har några större krav på hästen mer än en lugn, trygg, frisk men glad skogsmulle.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Söderköping, Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad