Söker häst till gården, stallplats/fodervärd/ridning

  • Annonsid: 1319912
  • 4 månader sedan
  • 205 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej,
Då jag och sambon flyttar till gård i november söker jag efter sällskap till mitt kallblodsto. Hon är 11 år och väldigt lugn och trevlig häst, inga olatheter eller liknande. Är själv studerande så har inte riktigt ekonomi att äga och försörja två hästar. Är öppen för de flesta förslagen men har även två idéer som skulle kunna funka.

Tänker att antigen hyrs en stallplats ut på gården där jag kan erbjuda fullservice eller mindre service även ridning kan ingå om de önskas. En månadshyra beroenden på häst och service.
Eller så tänker jag något fodervärdskontrakt där man kan dela på kostnaderna emot att hästen rids och hålls igång eller någon slags måndags hyra, men där ev. veterinärkostnader som kan uppkomma står ägaren för.

Erbjuder fina hagar med träd och vindskydd/ligghall, dagligtillsyn och omsorg. Både lösdrift och box är möjligt. Finns fina ridvägar och ridhus att låna i närheten. Ev byggs en paddock i framtiden. Gården ligger åt Ljungby hållet, Kråkshult, Skogaryd.
Jag har ridit sedan 7 års ålder, både på ridskola varit medryttare samt haft två egna hästar. Tycker om mycket varierad träning, långa uteritter samt trim i paddock. Även mycket pyssel och mys erbjuds.

Hästen behöver stå minst till juli 2020 då jag efter de tar examen och är mer flexibel.
Hör gärna av er om ni har något som kan passa!

First ad
Kontakta annonsör

 Skogaryd, Kronobergs län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad