Söker hästjobb hos försäljningsstall!

  • Annonsid: 1338187
  • 3 månader sedan
  • 51 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
  • Typ:
    Anställning

Hej!
Mitt namn är Kelly och jag är snart 15 år (2004). (162/163 cm lång, runt 55-60kg)
Jag söker efter ett hästjobb (helst hos försäljningsstall) där jag kan tjäna en slant för att betala för min ponny.
Jag som ryttare har ridit sen jag var 8 år (på ridskola), haft 3 hästar varav en har jag nu. Precis börjat tävla ordentligt efter att endast ha hoppat på pay and jumps, tävlar på LC nivå i hoppning men är utbildad upp till LB/LA hopp, har även erfarenhet av 110/120 höjder och vill gärna tävla på den nivån i framtiden. Rider med en snäll hand och är alltid motiverad, älskar verkligen att utvecklas tillsammans med hästarna! Har erfarenhet av många olika hästar, bland annat storhästar, unghästar, heta, lite slöare och känsliga, samt busiga och dem med egna åsikter.
Som person så är jag väldigt glad och social (när jag väl lär känna personerna runtomkring mig), gillar att vara tidig till saker samt att vara väldigt noggrann.
Om detta låter intressant eller om ni vill ha mer information om mig och mina mål så är ni välkomna att skicka ett sms alt. ett mail!
Jag finns i Borensberg, men kan åka ut till Linköping och Motala om så önskas! (Har tillgång till skjuts nästan varje dag).
Lön enligt överenskommelse, jag begär inte någon större lön, utan vill bara få mer erfarenhet som både ryttare och person.
(Min ponny på bilderna är 142cm i mkh, så kan rida mindre hästar pga min längd)
0793354391 - Nås lättast via sms pga skola.

First ad
Kontakta annonsör

 Borensberg, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad