söker helgjobb i stall till nästa år

  • Annonsid: 1373912
  • en månad sedan
  • 37 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Anställning

Hej! Jag heter Anna och tänkte kolla om det finns något stall som behöver helgjobbare till nästa år.
Jobbet jag söker kan vara som groom, stall hjälp, rid hjälp, vad du än söker. Ridning är alltså inget som måste ingå i jobbet.
Jag är glad, hjälpsam, social, ansvarstagande och gör det jag ska.
Jag är 17 fyller 18 i slutet av mars. (har alltså inte bil körkort utan än så läge ändats för moppe som jag bara kan köra slutet av våren, sommaren och början på hösten). Jag har hållit på med hästarna och ridit i stort sätt hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet av hästar både från marken och på hästryggen. Jag har praktiserat i ett stall i två veckor där jag dagligen mocka alla boxar, packade, red och fick även grooma på en tävling. jag brukar på helt egen hand ta hand om några bekantas 6hästar när de åker bort, de har haft och har hästar i alla åldrar från föl, till 2åringar, till 20åriga hästar. Jag har även haft egen häst och medryttarhästar där det ingått fodringar såklart.
Ridmässigt så har jag suttit på hästryggen i stort sätt hela mitt liv, när jag var 6-7 började jag på ridskolan (med ponnyer och hästar) och gick på ridskola tills jag var 12. när jag var 12 blev jag medryttare på en islandshäst som jag sedan hyrde i 1/2år. Efter det halvåret så köpte jag en islandshäst som jag hade i 2år. då jag tappade intresse av att träna gångarter så sålde jag henne och började söka medryttarhäst vilket jag nu haft några olika sedan dess. Hade en medryttarhäst som var gammal galoppör, en som var pensionerad hopphäst, men också en alround haflinger.
Jag har alltså mycket erfarenhet av både olika åldrar på häst, olika raser på hästar och lite erfarenhet av olika storlekar på hästar dock mest av ponnyer.
Skriv till mig här på hästnet eller mejla mig på annajakobsson02@gmail.com.

First ad
Kontakta annonsör

 Uppsala, Uppsala län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad