Söker läromästare sommaren 2021🐴🥰

 • Annonsid: 1565625
 • 24 dagar sedan
 • 54 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
1 kr


  Hej! Vi söker en häst/ponny under sommaren 2021. Vi är två tjejer, som är födda 2008. Vi bor i Hagfors/Värmland. Just nu är vi hästskötare åt två hästar två gånger i veckan. Och det har vi varit i 1 års tid. Under den tid vi ridit så har vi ridit lite mer åt dressyrhållet (inte tävlat). När vi är i stallet gör vi sysslorna åt hästarna . Sedan rider vi 1 gång varannan vecka i 40 min för instruktör. Ibland så har vi även köpt lite extra lektioner för instruktör och vi har även varit på två ridläger under sommaren. Våran instruktör äger gården vi rider på och har mer än 30 års riderfarenhet. Eftersom hon bor på gården så har vi alltid hjälp om det är något. I stallet där vi rider så finns det även många andra erfarna ryttare som också kan hjälpa oss om det är något. Innan vi började rida för instruktör red vi turridningar i ca 3 månader. Vi har även hjälpt till med en annan häst i ca 1,5 månads tid men inte längre. Hästen vi rider nu är en norsk kallblodstravare, valack och han är en storhäst( ca 153 cm). Han är välutbildad, en läromästare och väldigt snäll. Han hittar aldrig på något dumt. Hästen vi rider är 18 år och har lärt oss det mesta. För mer information om oss hör av er till: 0700140568 eller 0768211576. För mer information om instruktören och stallet kan ni höra av er till våran instruktör Jorunn: 073-378 77 73. Stallet ligger lite utanför Hagfors tätort. I stallet finns det ponnysar och storhästar. Det finns tillgång till box. I dagsläget finns det inte tillgång till lösdrift men det kan ändra sig så om du har en häst som passar oss hör av dig ändå så kan vi kolla om det har ändrat sig. Våra föräldrar är inte häst/ridvana och har inget intresse för hästar. Men vi kan ju som sagt alltid få hjälp i stallet av både instruktör och andra som har hästar där.
  Vi tänker oss att ha hästen i cirka 2-3 månader. Vi vill ha ett kontrakt med tydliga regler vem som betalar vad vid skador osv och även att hästen är frisk, dvs att vi vill att hästen ska gå igenom en besiktning innan vi tar emot den.

  Hästen/ponnyn vi söker:
  Vi söker en C, D ponny eller storhäst. Om det är en häst så vill vi helst inte att hästen ska vara högre än 155 cm men sen gör det inget om den är några cm högre.
  Vi vill att hästen ska vara snäll, trafiksäker, trygg, vara trygg med barn och lugn. Med lugn menar vi att hästen inte ska vara rädd för mycket. Med hästen vill vi kunna rida dressyr, lugna ritter i skogen och lära oss nya saker. När vi rider så hoppar vi inte i nuläget och detta innebär att vi inte söker en hopphäst (alltså ingen häst som behöver hoppas varje vecka och inte högt). Vi kan ju såklart lära oss att ta oss över några små skutt med hästen. Med hästen kommer vi även ta lektioner för instruktör😃
  Om du har någon fråga, fundering eller häst som passar oss så hör av er till oss, så kan vi skriva mer och du kan berätta om din fråga eller din häst.
  Norah: 0700140568
  Vendela: 0768211576
  Vänta inte hör av er!🥰✋
  Mvh Norah och Vendela

  First ad
  Kontakta annonsör

    Värmlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (4)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad