Söker medryttar-häst

 • Annonsid: 1355967
 • 3 månader sedan
 • 91 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!

  Fakta om mig:
  Jag heter Sofia, jag är 12 år och har ridit i ungefär 2 och ett halvt år. Jag lärde mig rida när jag var ungefär 8 år. Sedan slutade jag och när jag var 10 år började jag rida igen. Jag rider på ridskola 1 gång i veckan och jobbar även som stallvärd 1-2 gånger i veckan också. Jag rider i en rätt så advancerad grupp som . Jag är 1,56 meter lång och väger ungefär 48 kg.
  -
  Jag söker en medryttar-ponny, jag skulle helst vilja rida en D-ponny. Jag skulle vilja rida en snäll ponny som man kan sammarbeta bra med. Men jag skulle också vilja ha lite utmaning i självaste ridningen. Jag älskar hoppning men jag gillar också dressyr och lite allround. Jag kan rida på tisdagar, onsdagar, torsdagar, lördagar och söndagar för dom andra dagarna är jag i stallet.
  -
  Jag har tyvvär inga hästvana föräldrar men mamma följer ibland med till stallet så hon kan en del om hon skulle behövas i stallet någon gång.
  -
  Jag skulle helst vilja att stallet ligger utanför eller i Örebro och gärna att man det finns möjlighet att ta en buss dit.
  -
  Det skulle betyda jättemycket för mig om du hörde av dig om du har en häst som du inte hinner rida varje dag. Kram Sofia❤
  -
  (Bilden är tagen i sommras och jag vet att mina händer var lite långt ifrån varandra men det kan ju aldrig bli bra på bild)

  First ad
  Kontakta annonsör

   Örebro, Örebro län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad