Söker medryttar häst/ foderhäst

  • Annonsid: 1741732
  • en månad sedan
  • 53 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    1 cm

Hej! Jag är en tjej på 14 år som nu säker en foderhäst/ medryttarhäst. Jag har ridit i cirka 11 år och hoppar banor stabilt på 80 cm. Jag är ~175 cm lång och väger 55kg, så föredrar större C ponny Till storhäst på 170 cm. Jag söker en kompis som jag kan utvecklas och ha kul med så att hästen ska gärna vara rätt så trygg när man rider ut men den får såklart ha lite fart i sig. Jag föredrar om hästen står i Hudiksvalls kommun, alternativt nordanstig eller om liggande kommun men det bör gå bus till närheten av stallet.

Pris, tillfällen osv kan diskuteras vid provridning eller meddelande:) Filmen är oxå lite äldre och jag var väldigt nervös när jag red eftersom det var första gången någon filmade mig när jag red på ett år..

Om det är någon där ute vars intresse jag har väckt, feel free att mejla mig på oopsibear@gmail, eller skriv till mig här på hästnet.

Ha en fortsatt bra dag!

Mvh Lina

First ad
Kontakta annonsör

 Hudiksvall, Gävleborgs län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad