Söker medryttare

 • Annonsid: 1326298
 • 3 månader sedan
 • 150 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
1 000 kr
Sammanfattning
 • Ras:
  Fullblod
 • Inriktning:
  Allround
 • Mankhöjd (cm):
  163
 • Födelseår:
  2005
 • Kön:
  Sto

Nu söker jag medryttare till mitt sto. Hon går just nu med föl vid sidan men som troligtvis kommer avvänjas om ett par månader men kan ridas redan nu ut i skogen. Det är ett fullblodssto som har lite egna åsikter ibland och gärna testar sin ryttare efter ett par månader så du bör vara en van ryttare. Hon rids bettlöst då hon inte kan ha bett pga stress. Eftersom hon har föl kommer hon behöva ridas igång långsamt då hon inte gått ordentligt sedan förra sommaren.
Du som vill bli medryttare bör ha en mjuk hand och använda din röst mycket då det är det hon lyssnar bäst på. Du bör inte vara rädd för fart då hon älskar att racea. Ideellt så bör du vara intresserad av dressyr då jag själv skall utbilda henne i hoppning, men du kommer få hoppa efter överenskommelse, men främst letar jag något för dressyr och uteritter. Man får gärna tävla dressyr om man har intresset för det.
Stallet där hon står ligger utanför Björklinge, nästan mitt emellan Uppsala och Tierp, buss stannar ca 1,5km från stallet om man inte har tillgång till bil. På gården finns ridbana med hindermaterial samt ett snart färdigbyggt ridhus och fina ridvägar.
Hon går på lösdrift där allt ingår så det kommer inte behövas att du gör några stallsysslor, utan det enda du behöver göra är att sköta om hästen och motionera henne.
Jag har ingen åldersgräns för att få rida, däremot så vill jag att föräldrar är med och hjälm används vid hantering, speciellt ute i lösdriften, om man är under 15 pga säkerhetsskäl.
Om allt fungerar bra mellan oss och hästen samt samarbetet blir långvarigt så kan det finnas möjlighet att hjälpa till vid inridning av fölet när hon vuxit till sig.
Man får ha henne som sin egen häst 2 dagar i veckan för 1000kr/månad och då sköter man allt kring henne, vilka dagar är jag väldigt flexibel på. Hittar man sår eller hon inte känns fräsch så säger man till.
Vill man inte ha 2 dagar/vecka utan bara vill rida någon gång ibland så tar jag 150kr/gång, vill man rida mer än 2 gånger/vecka så blir det efter överenskommelse.

First ad
Kontakta annonsör

 Björklinge, Uppsala län, Sverige


Fler annonser från säljaren (9)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad