Söker medryttare

  • Annonsid: 1370511
  • 12 dagar sedan
  • 128 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
650 kr

Hej. Nu söker jag medryttare till min häst Perla. Perla är av rasen Tori och ca 163. Hon är snart 17 år. Perla är jättesnäll i all hantering, hon har tävlat upp till LA men har nu gått i pension från tävlings banan. Vi står på sköldnora i Upplands Väsby.

Vi letar efter dig som inte väger mer än 65kg. Då Perla har haft problem med ryggen. Har tillgång till bil då det inte går någon buss hit och är över 18år.
Som ryttare ska du ha ridit ett tag och kunna behärskar alla gångarter. Perla behöver en säker ryttare som kan visa henne vägen om något blir läskigt. I stallet finns det fler hästar med medryttare så det finns möjlighet att rida ut med sällskap. Vilket Perla föredrar. Det går också att rida ut själv.
Ridhuset finns på granngården men det är till självkostnadspris. Men främst är det uteritt som gäller. Kostnad är 650kr/månad 1dag i veckan. De dagar som är aktuella är varannan Onsdag eller torsdag och lördagar.
Om det låter intressant så skickar PM och berätta om dig själv.
Mvh Camilla o Perla.

First ad
Kontakta annonsör

 Upplands Väsby, Stockholms län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad